top of page
IMG_1231_edited.jpg
'STIL ZITTEN IS NIETS VOOR MIJ... ' 

ABOUT...

Na de middelbare school begon ik mijn avontuur in Utrecht bij het UCK. Een jaar theaterorientatie bracht mij richting musical. In 2013 startte ik mijn opleiding voor Allround Musical Performer bij The Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Tijdens deze studie deden wij geweldige projecten, zoals verschillende dinnershows, verschillende stage plekken en grote evenementen met het Dutch Event Choir & Dutch Event Dancers.  Tijdens deze opleiding werd ik ook opgeleid om zelf les te geven aan kinderen.   

Na mijn opleiding kon ik meteen aan de slag. Ik auditeerde voor een kindermusical (Plaza Patata: Een fantastische verjaardag), waar ik werd aangenomen voor de rol van Luna. Een musical naar het kinderboek van Nanda Roep, geregisseerd door Silvester Zwaneveld.
Via deze productie kwam ik in contact met Studio Lapanouse Music, waar ik later deel uit maakte als één van de zangeressen van Het is Overal- Poezië op muziek.
Het is Overal reist door het land om huiskamerconcerten te verzorgen, met name in de verzorgingstehuizen van Domus Magnus.  

 

Door deze ervaringen ben ik ook voor mijzelf begonnen met het verzorgen van optredens. Zo heb ik bijvoorbeeld optredens mogen verzorgen tijdens bruiloften (ontspannende optredens tijdens de borrel/receptie of tijdens de ceremonie), buitenevenementen op verschillende locaties en tijdens kerstdiners. 
Maar ook achter de schermen ben ik actief. Zo heb ik op verschillende basisscholen en BSO's voor korte periodes theater workshops gegeven.

 

Onlangs is er een nieuw en enigszins 'ander' project op mijn pad gekomen. Auteur Prijt benaderde mij om zijn gedichten in te spreken. Zo is het Spoken Word project 'Leef met Joy' ontstaan. De video's van deze Spoken Word zijn te vinden op het instagram account leefmetjoy. 
Het is 

Stil zitten is niets voor mij. Hard werken, daar houd ik van. Ik kijk ontzettend uit naar wat de komende tijd op mijn pad gaat komen... 

bottom of page