'STIL ZITTEN IS NIETS VOOR MIJ... ' 

OVER...

Na de middelbare school begon ik mijn avontuur in Utrecht bij het UCK. Een jaar theaterorientatie bracht mij richting musical. In 2013 startte ik mijn opleiding voor Allround Musical Performer bij The Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Tijdens deze studie deden wij geweldige projecten, zoals verschillende dinnershows, verschillende stage plekken en grote evenementen met het Dutch Event Choir & Dutch Event Dancers.  Tijdens deze opleiding werd ik ook opgeleid om zelf les te geven.  

Na mijn opleiding kon ik meteen aan de slag. Vlak voor mijn afstuderen werd ik aangenomen door Uitgeverij Nanda om de rol van Luna te vertolken in hun kindervoorstelling 'Plaza Patata de Musical ', onder regie van Silvester Zwaneveld. 

Tijdens dit project kwam ik in contact met Lapanouse Music door componist Fanuel Coenraad, destijds druk bezig met de opstart van Het is Overal - Poezië op muziek. Er was een klik en we gingen rond de tafel. 

Voor Het is Overal is er muziek onder de teksten van de gedichten van Minke Maat geschreven door Fanuel. Verschillende zangers en zangeressen hebben de eer gekregen om deze liederen in te zingen. Ook ik vind het dus een eer dat ik deel mag zijn van dit project. Naast het opnemen en uitbrengen van de liederen, is Het is Overal ook op tour. Hier mag ik deel van uitmaken. 

Daarnaast ben ik druk in de weer met mijn eigen bedrijf 'Sylvana Oosterhoff'. Sinds januari 2018 ben ik als ZZP'er aan de slag als artiest. Naast alle bovengenoemde projecten breng ik zelf ook entertainment op verschillende soorten partijen met een variërend repertoire aan liederen.  

Stil zitten is niets voor mij. Hard werken, daar houd ik van. Ik kijk ontzettend uit naar wat de komende tijd op mijn pad gaat komen... 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now